logo

De Danske Vægtkonsulenter (også kaldet vægtkonsulenterne) lærer dig at tabe vægt i en fart… men på den hårde måde!

De Danske Vægtkonsulenter giver et struktureret kostomlægningsprogram med ugentlige møder. Når du begynder hos Vægtkonsulenterne, bliver du hjulpet med at finde din idealvægt, som afhænger af din høj, kropsbygning og alder. Det er denne vægt, som du skal arbejde på at nå ud fra deres principper.

Vægtkonsulenternes fremgangsmåde

Den første gang du kommer til et møde hos Vægtkonsulenterne bliver kostprogrammet grundigt gennemgået. Derefter går du til kontrolvejning en gang om ugen, hvor der er muligt at stille spørgsmål og møde de øvrige medlemmer. Du får desuden opskrifter og inspiration til den næste uge. De ugentlige møder med en kostvejleder og de andre medlemmer giver en ekstra støtte og man står derved ikke kun til ansvar for sig selv, men også til sin gruppe.

Når din idealvægt er nået, er det derefter gratis at deltage hos De Danske Vægtkonsulenters møder, så længe du overholder din ideale vægt!

De Danske Vægtkonsulenter angiver et ernæringsmæssigt rigtig kostprogram med fokus på at nedsætte energimængden. Modsat Vægtvogterne, angiver Vægtkonsulenterne ikke kun mængden af fødevarer men også hvilke fødevarer, som man ikke må indtage. Kostprogrammet er derved mere restriktivt når det kommer til søde sager, for eksempel er slik, sodavand, kage og tilmed alkohol helt udelukket. Det kan være svært helt at stoppe med de søde sager, men hvis man har villige styrke, er det også en af de mest effektive metoder. Dette gør De Danske Vægtkonsulenter til et af de mere restriktive kostprogrammer på markedet.

Konklusion om Vægtkonsulenterne

Vægtkonsultenterne har et godt kostprogram

Der er ingen tvivl om at kostprogrammet er godt hos De Danske Vægtkonsultenter.
I udformningen af kostprogrammet, er Vægtkonsulenterne fortrinsvis sundere end eksempelvist Slankedoktor.

  • De Danske Vægtkonsultenter giver faste rammer og ugentlige møder
  • Vægtkonsulenterne kan være så krævende at man let hopper fra!

Netop at De Danske Vægtkonsultenter er mere restriktive, er klart en fordel for dem, som helst vil følge et kostprogram med fast rammer. Derimod kan det gøre det svære for dem, som ikke er parat til at lægge de søde sager på hylderne.

Selvom De Danske Vægtkonsultenter måske er sundest, så er det ikke altid lige praktisk. Jeg foreslår derfor at du lytter min metode igennem inden du beslutter dig. Du kan få adgang til lydfilerne med det samme ved at udfylde formularen og klikke på send… så kan du selv vurdere om Naturlig Slankekur eller Vægtkonsulenterne (eller begge to) er bedst for dig.