hjemmeside med slanke doktor

Op på vægten med Slankedoktor

Slankedoktor er et kendt kostprogram, der vil lære dig hvordan du bedst kommer af med de overflødige kilo. Jeg har kigget nærmere på hvad Slankedoktor har at tilbyde.

Slankedoktor er et meget populært online kostomlægningsprogram. Slankedoktor tilbyder mange af de samme service, som andre kostomlægningsprogrammer, men det foregår i stedet over Internettet. Kostprogrammet er kendt for et personligt program som bygger på sund fornuft.

Slankedoktor er mere fleksibelt og tilgængeligt idet at Slankedoktor er Internet baseret. Du er ikke afhængig af at møde op en bestemt dag på ugen og kan altid logge ind på hjemmesiden for at få vejledning. Ligesom hos De Dansk Vægtvogtere, får du hos Slankedoktor mulighed for at rådgive dig med en personlig diætist om din individuelle kostplan.

Slankedoktor er der altid

En af de største fordele Slankedoktor har, er deres internet forum, hvor at du har rig mulighed for at dele erfaring om vægttab og få motivation af andre medlemmer. Med over 89.000 medlemmer, hvor størstedelen bruger forummet, er der altid nogle der lytter. Man kan få direkte råd og svar på ens spørgsmål, når man har brug for det. Samtidige giver ens anynomitet på forummet mulighed for at tale om de ting, der ellers kan være svært at tale om i ens omgangskreds.

Slankedoktor er der altid, fordi de er en online enhed

Slankedoktor er meget anderledes end andre kostprogrammer. Du skal ikke vejes ugentligt eller regne på point i løbet af dagen. Kostprogrammet hos Slankedoktor bliver tilrettelagt ud fra dine ønsker, om hvor meget du vil tabe dig og i hvilket tempo du tager det i.

Derfor er kostprogrammet oftest mindre restriktive, idet du stadig kan spise noget lidt usundt en gang imellem, i den ustrækning som du selv tillader det. Slankedoktor holder fokus på at hjælpe dig med at spise fedtfattig og lækkert mad. Derved skulle du gerne af egen vej omlægge din kostvane til det bedre og på sigt tabe vægt. Dertil lægger Slankedoktor også fokus på motion og råd til hvordan du mest effektive dyrker motion.

Konklusion om Slankedoktor

Der er ingen tvivl om at slankedoktor er godt. Slankedoktor tilbyder masser af støtte og vejledning til sit vægttab. For de fleste er den støtte og motivation man får igennem de ugentlige møder en af de vigtigste faktorer for at tabe vægt. Selvom Slankedoktor foregår primært over Internet, har de været overraskende gode til at engagere deres medlemmer i dialog på deres forum og hjemmeside.

Slankedoktor er altid tilgængeligt, fleksibelt og afslappet.

Men nogen kan savne de ugentlige møder og hårdere disciplin.

Muligheden for at tage vægttabet i ens eget tempo, som hos Slankedoktorens program, kan være at foretrække for nogen. Men efter min mening går vægttabet lige langsomt nok! Man kan sagtens tabe sig noget hurtigere og stadigvæk på den sunde måde. Du kan høre præcis hvordan jeg foreslår man gør ved at indtaste din e-mail i formularen, så får du en MP3 fil med det samme… og du kan iøvrigt sagtens bruge mit system sammen med Slankedoktor!