Her er jeg da jeg vejede allermest, nemlig 194 Kilo.Jeg hedder Henrik Bruhn og det er mig der står bag denne hjemmeside. Til dagligt lever jeg som entertainer, men i skolen var jeg klassens tykke dreng og i mit voksne liv tog overvægten kun til og i 2001 var jeg større end nogensinde før. Jeg havde selvfølgelig forsøgt en masse piller, pulvere og diæter, men alle “passede” ikke lige til mig og jeg havde ikke succes med noget vægttab.

En artikel i Se & Hør bragte mig på sporet af den nu afdøde Kjeld “Fnug” Thorup der forhandlede en Tanita vægt der kunne veje op til 200 kilo. Den vægt købte jeg for jeg anede ikke hvor meget jeg vejede da almindelige vægte “kun” går op til 150 kilo. Jeg trådte op på vægten og så ned på 178 kilo… og det var åbenbart det der skulle til for mig.

Jeg tvang nu mig selv på decideret afmagring. Jeg spiste ikke fedt, sukker eller salt og jeg drak kun vand. Det resulterede i et vægttab på 68 kilo og der sprang ballonen så… Jeg havde fornægtet mig selv alle de ting jeg elskede og nu kunne jeg ikke mere. Jeg begyndte at spise som aldrig før, og stille og roligt kom alle kiloene på igen… og flere til:

Jeg tabte mig 100 kilo, og så kom jeg til at sådan her ud.I 2007 vejede jeg 194 kilo og sagde derfor ja til at lave tv-udsendelsen Comedy-Kuren hvor jeg skulle tabe mig halvdelen af min kropsvægt og skrive et comedy show om processen. Jeg vidste at jeg ikke kunne bruge den samme afmagring som i 2001, så jeg brugte nu muligheden for at lave min egen lille uddannelse. Jeg er og bliver en nørd med en del ting, så jeg læste alt jeg kunne finde, låne og købe om sundhed, human ernæring, biokemi, menneskelig forbrænding og stofskifte… mit mål var at lave en slankekur der kunne give et permanent vægttab der aldrig kom på igen.

Jeg tabte mig 100 kilo i løbet af et år ved hjælp af den viden jeg tilegnede mig. I 2009 satte jeg mig derfor til at studere alle de psykiske aspekter der egentlig er årsagerne til at vi spiser mere end vi har brug for. Jeg fik 500 forskellige overvægtige mennesker til at udfylde spørgeskemaer og jeg erfarede at der overordnet set var 7 hovedgrupper af overvægtige… altså 6 helt andre typer end mig selv.

Jeg har derfor nu lavet en helt ny version af denne hjemmeside, hvor vi skriver meget mere bredt, så det rammer flere.

Jeg mener derfor jeg har skabt en hjemmeside der kan give dig det resultat du søger, for jeg ved hvad du kæmper med…

Jeg har selv prøvet det… nu er det din tur.