logo

Vægtvogterne skaber gode vaner

Af mulige måder at tabe de overflødige kilo på, adskiller Vægtvogterne sig helt fra de gængse systemer ved at være et struktureret kostomlægningsprogram med ugentlige møder.

Det grundlæggende hos Vægtvogterne er deres pointsystem, som tildeler forskellige madvarer et antal point. Ud fra ens højde, kropsbygning og alder får man et bestemt antal point man må spise for dagligt. Pointsystemet hjælper derved at sænke kalorieindtaget men også ved at vægte sunde madvarer frem for usunde. Efterhånden som din vægt daler bliver det daglige antal point sat, så dit indtag passer med din ny vægt. Pointsystemet er rigtigt godt til at gøre det til en vane at sænke ens energiindtag så det passer med ens energiforbrug.

Ingen forbudte madvarer hos vægtvogterne

Hvor andre kostprogrammer, som eks. De Danske Vægtkonsulenter, lægger vægt på en bestemt kostsammensætning, tillader Vægtvogterne alle fødevarer så længe man holder sig inde for ens kalorieforbrug.

Hos de ugentlige kontrolvejninger, bliver pointsystem grundigt gennemgået og man kan stille spørgsmål og møde de øvrige medlemmer. Møderne på ugentligbasis giver ekstra motivation, som er vigtigt for at holde sig i gang og kan lettere følge sin fremgang. Dertil tilbyder Vægtvogterne ikke kun råd om kost og vægttab, men giver også vejledning i motion. Dette er især vigtigt, for at få mest muligt ud af træning. Den større fokus på fysisk motion hos Vægtvogterne er kun godt så længe man har overskud til at både ændrer sine madvaner og dyrke motion.

Konklusionen

Vægtvogterne kan give den nødvendig motivation og støtte til at omlægge ens kost. Her for en motivation og ugentlige råd, som kan hjælpe en med at holde slankekuren ved lige.

Vægtvogterne har deres eget pointsystem

Vægtvogterne giver dig den nødvendige motivation til at ændre din kost.

Men kræver at du bryder med dine dårlige vaner.

Pengene er også en faktor – Det koster hver gang du besøger vægtvogterne!

Alt i alt er vægtvogterne et fint system hvis du har råd til det og vil bruge en aften om ugen på din slankekur. Vægtvogterne har efter min mening fat i det helt rigtige fordi de ikke kører med forbudte madkombinationer eller kostvarer der ikke må spises.

Jeg mener dog ikke at man behøver at tage til møde en gang om ugen for at tabe sig korrekt! Du kan downloade mit simple og naturlige system ved at indtaste din e-mail adresse og dit fornavn i formularen. Du kan også sagtens kombinere Naturlig Slankekur (som er mit system) med vægtvogterne… men valget er dit!