Zumba til Nintendo Wii

Wii Zumba – overfør det populære zumba til Wii

Wii Zumba er et koncept der blander spil og dansen Zumba. Zumba til Wii er altså et spil, der anvender de samme teknikker, som man anvender i Zumba. Wii Zumba giver dig de samme muligheder, som du opnår i et træningscenter.

En Wii er en spillekonsol, der er produceret af Nintendo. Ideen blev lanceret I 2008 og er et innovativt svar på hjemmetræning, af hvilken som helst art. Med Zumba til wii, kan du derfor danse når du har lyst.

Zumba til Wii hedder “Wii Zumba”

Zumba Wii kan give dig de samme ting, som  selve Zumbadansen giver dig. Med Zumba til Wii kan du få gavn af Zumbadans hjemme I stuen – måske sammen med dine venner eller familie, da Zumba til Wii også er udstyret med multi player mode. Det vil sige, at flere kan deltage på samme tid.

Spillekonsollen Wii, har et ledningsfrit håndtag, der måler de bevægelser du gør med armene. Samtidig måler den, om du udfører øvelserne på rette tid, og i takt til den musik Wii’en bruger. Du skal blot koble det hele til dit TV eller en ekstern skærm, så kan du begynde. Wii Zumba har ligeledes et bælte tilknyttet, som skal spændes om maven/hofterne. Da disse kropsdele er i stor aktivitet i zumba beregner spillet hele tiden, hvordan du klarer dig. Dette kan løbende følges på skærmen.

Hvorfor har man lavet Zumba til wii?

Det er der tre gode svar på. Wii Zumba er genialt fordi:

  1. Zumba er en træningsform, som har oplevet enorm popularitet i mere end 70 lande. Derfor er det en god ide at kunne træne Zumba. Fx i form af Zumba Wii, da du kan danse når som helst.
  2. Zumba har 5 millioner entusiaster. Så hvorfor ikke kombinere det med det populære spillekonsol og lave Zumba til Wii.
  3. Sjov form for træning, hvor du nemt kan tabe dig og komme i form, samtidig med at du har det sjovt og bliver glad. Hvorfor ikke kombinere det med et spil? Derfor blev Wii Zumba skabt.

Hvordan fungerer Zumba til Wii?

I Zumba til Wii viser instruktøren dig bevægelser som du skal følge, hele tiden til lyden af heftige og svedige latinamerikanske rytmer.

Zumba Wii spillet giver dig derfor alt hvad du behøver i forbindelse med Zumbatræning. Du får eksklusive rutiner og musik, som du kan nyde i dit hjem, hvor du kan danse, komme i form og tabe dig. Zumba Wii har en on-screen virtuel danser, som vil vise dig Zumbatrin som du skal følge. Begår du fejl vil det virtuelle billede af bevægelserne blive røde eller orange og grønne, hvis du gør dem rigtigt. Bare rolig, trinene er nemme at følge, og det er netop det som er grunden til at dette Zumba Wii er så populært.

Hvis det skal være endnu sjovere, så har du et multi player mode, hvor du vil være i stand til at spille sammen med dine venner eller familie. Begge dansere vil blive set på skærmen, i lighed med andre Wii spil. Så her kommer du i form samtidig med at du har det rigtig sjovt – hvilket er en af de store fordele ved både Zumba, og Zumba til Wii.