billede af vægt

Stop dine slankekure hvis du vil nå din idealvægt

Der er jo en del venner og bekendte i min omgangskreds der har fulgt mine slankekure og da jeg endelig fandt nøglen og fik min idealvægt vil de selvfølgelig meget gerne opnå det samme. Jeg indvilger altid gerne i at forklare om idealvægt og tale om slankekure generelt, fordi det er et problem jeg selv har haft inde på kroppen i hele mit liv, men når vi kommer til selve essensen af vægttabet hører jeg altid det samme spørgsmål om og om igen, og det er et spørgsmål der næsten garanterer at personen ikke vil få succes med projektet. Spørgsmålet hedder:

Hvor mange kilo kan jeg tabe hvor hurtigt?

Grunden til at dette er det værste spørgsmål du kan stille er at det indikerer at du egentlig bare gerne vil have dette problem løst så hurtigt som muligt og det betyder igen at du med ekstrem sandsynlighed ikke vil få din idealvægt igennem dine slankekure!

Årsagen til dette ligger i at hvis dit udgangspunkt er at du vil have løst dit vægtproblem hurtigst muligt, så er der en overvejende risiko for at du klikker tilbage til din gamle livsstil efter kuren er færdig.

Det var også sådan jeg selv tænkte. Før jeg skulle starte på kuren gik jeg og tænkte ”Det er jo meget nemmere bare at skulle vedligeholde min idealvægt, i stedet for at tabe mig, så lad mig nu få denne helvedeskur overstået hurtigst muligt, så jeg kan starte på at æde igen!”. Det er lidt overdrevet formuleret, men jeg er sikker på at du forstår meningen.

Jeg nævner dette fordi jeg selv fik en åbenbaring midt inde i mine slankekure. Det gik pludselig op for mig at grunden til at jeg var blevet så tyk var jo netop fordi jeg havde de forkerte kostvaner, og derfor indså jeg at hvis jeg nogensinde gik tilbage til min gamle livsstil, så ville jeg også få mine gamle vægtproblemer igen.

Hvorfor er det at vi som mennesker har svært ved at acceptere realiteter? Hvordan kan det være at vi forventer at et vægtproblem som vi har opbygget over en årrække skal kunne løses på en måned eller 2?

Der er også en anden ting der er vigtig at forstå i denne sammenhæng. Der er ikke nogen levende organisme der har en status quo funktion. Enten vokser det eller også er det dødt. Sådan hænger det også sammen med overvægt, tænk lige over det… hvis du er overvægtig, så bliver du med stor sandsynlighed ved med at tage på måned efter måned. Det kan godt være det ikke er mere end et halv kilo eller så, men vejede du det samme for 5 år siden? 2 år? Sidste år ved denne tid? Eller har der stille og roligt sneget sig nogle ekstra kilo på kroppen som tiden er gået?

Du er nødt til at indse at der skal en permanent forandring til i din livsstil og din indstilling, hvis du vil nå din idealvægt. Det bedste du kan gøre er at lade være med at starte slankekure med tåbelige mål såsom at du skal tabe dig X antal kilo om måneden. Du skal tabe dit overskydende fedt, og det kommer du til ganske automatisk igennem Naturlig Slankekur, men lad være med at føle dig som en fiasko hvis du på en måned har tabt 6 kilo og du i dit tåbelige målsætningsskema har skrevet at du vil tabe dig 8 kilo.

Din krop er en biologisk organisme og den er ufattelig meget ligeglad med dine ønsker og målsætninger. Den reagerer på det du udsætter den for og det bliver hverken mere eller mindre hvad enten du tænker på det eller ej. Til gengæld så er Naturlig Slankekur designet fuldstændig så det passer til det din krop allerhelst vil have, og du kommer meget snart til at opleve et dagligt automatisk vægttab og en fantastisk lykkefølelse fordi du pludselig kommer i harmoni med din krop og opnår din idealvægt!

Nå din idealvægt uden en slankekur

Nu har jeg så sagt det fordi jeg føler det er min pligt. Jeg ved godt at hvis du bare er den mindste smule ligesom mig, så tænker du noget i stil med: ”Ja ja makker, det er meget fint, men lad mig nu komme i gang med at tabe mig, så skal jeg nok bekymre mig om min fremtidige indstilling til slankekure når jeg kommer dernedad!”. Jeg forstår ganske udmærket at du føler du har problemer nok med din overvægt lige nu, så den der med en ny livsstil må lige komme når du er i gang eller færdig med at smide de overflødige kilo, sådan tænkte jeg nemlig også selv, men jeg følte bare at jeg skyldte at sige det hvis der nu et eller andet sted sad et par stykker der var åben for idéen.

Du kan stoppe dine slankekure én gang for alle og opnå din idealvægt ved at udfylde formularen og klikke på send!