acai berry thin

Acai Berry Thin – Advarsel!

I øjeblikket reklameres der endnu engang kraftigt for Acai Berry Thin og derfor vil jeg lige skrive dette indlæg omkring den virkningsløse pille (det eneste vægttab den giver er de penge du ikke længere skal bære rundt på i din pung).

Sælgerne bruger det nu velkendte blog-salgstrick hvor der oprettes en masse falske blogs, der så via Google Translate bliver oversat til andre sprog, i vores tilfælde Dansk. Det er ret let at gennemskue ved at kigge “bloggen” igennem og se underlige ord, forkert grammatik og semantik.

Men lad os nu fokusere på produktet Acai Berry Thin i stedet for. Selve pillen består selvfølgelig først og fremmest af Acai bær. Det lyder jo nærmest magisk, men det er det ikke. Acai bær blev pludselig kendt verden over fordi det har det næststørste kendte indhold af antioxidanter og betegnes derfor som en “Superfood”.

Det er sådan set også fint, nu er det bare sådan at antioxidanter har intet med vægttab at gøre, det har med elimineringen af frie radikaler at gøre, så vi skal meget langt ud før vi kan begynde at argumentere for at elimineringen af giftstoffer kan afstedkomme et vægttab og selv hvis det kunne vil det være så forsvindene lidt at det ikke var målbart. Yderligere mangler der stadig beviser for at højt indhold af antioxidanter overhovedet kan bruges af kroppen!

Men Acai Beryy Thin lyder jo magisk og eksotisk og derfor bruges det som salgstitel til produktet fordi det fortæller historien om et magisk bær fra sydamerikas skove der er svaret på vores søgen efter slankepillen… beklageligvis er det jo sådan at Acai bær som sagt kun er den næsthøjeste på ORAC listen over superfoods… det højeste er Blåbær! Men det vil nok få salgstallet kraftigt ned hvis man solgte blåbærpiller 🙂

Men da producenterne udemærket ved at Acai Bær er virkningsløse med hensyn til vægttab, så har man hældt nogle stærkere ingredienser i, nemlig koffein… og det har en målbar effekt på vægtnålen, for koffein får dit hjerte til at galopere… OG DERFOR ER PILLEN ULOVLIG I DANMARK!

For mange år siden kunne man købe produktet “Letigen” i Danmark, men det blev trukket tilbage på grund af dødelighed og hjerteproblemer… koffein er en meget farlig makker i en slankekur. Så selv hvis du prøver, så må du håbe at den ikke bliver taget i tolden, for Acai Berry Thin er som sagt ulovlig at importere til Danmark… men det er sælgeren ligeglad med for der har de fået dine penge.

Derfor: Acai bær hjælper dig ikke og koffeinpiller er ulovlige i Danmark, så det er oplagt at du ikke bør købe pillen. Læs evt. mere om firmaet her:

Engelsk advarsel om Acai Berry Thin