løbebånd

Få en optimal fedtforbrænding og start en hurtig slankekur

Jeg tror jeg kan sætte mig ind i hvad du tænker: ”Jeg skal bruge en hurtig slankekur NU!”. Du ved selvfølgelig også at det drejer sig om fedtforbrænding fordi det jo ikke nytter at tabe vægt i muskelmasse eller væske.

OK, så lad mig her spare dig for vise ord om at du bør sætte realistiske mål omkring din fedtforbrænding og du skal holde dig fra en hurtig slankekur fordi det jo nok bare kommer på igen ligeså hurtigt… du har nok hørt det hele før alligevel… så lad mig gå lige til sagen og beskrive:

HVORDAN DU STARTER EN HURTIG SLANKEKUR MED EFFEKTIV FEDTFORBRÆNDING NU!

Drik rigeligt med vand i løbet af dagen – du skal drikke imellem 3-4 liter rent vand fordelt ud på din vågne tid. Jo mere vand du har i kroppen, jo mere effektiv er din fedtforbrænding simpelthen fordi kroppen ikke har væskeunderskud og derfor kan rense toksiner ud meget hurtigt. Der er dog en grænse! Det nytter ikke noget at drikke 5-6 liter, det giver kun problemer (og hyppige toiletbesøg), hold det på 3-4 liter så starter din hurtige slankekur på maksimal styrke.

Tag 10 dybe vejrtækninger 3 gange om dagen. Dette er gammel Yoga videnskab og det aktiverer dit lymfesystem der dermed kan få hele kroppen renset effektivt igennem og toksinerne skylles ud igennem vandet du drikker. Maksimer din fedtforbrænding sådan: Fyld lungerne med luft og hold vejret i 20-25 sekunder eller så længe du kan. Ånd derefter LANGSOMT ud og gentag 10 gange. Dette gør du morgen middag og aften og din krop vil takke dig tusindfold. Du skaber en hurtig slankekur ved at gøre dette fordi kroppen nu ikke skal bruge ressourcer på at bekæmpe giftstofferne i din krop og dermed kan den afsætte energien til at skrue op for din indre fedtforbrænding og det er jo lige det du ønsker.

Spis morgenmad SENEST 30 minutter efter du er stået op. Morgenmaden er og bliver det vigtigste måltid på dagen fordi det starter dit stofskifte og bestemmer hele din dagsrytme. Spis frugt og proteinrigt til morgenmad og start senest en halv time efter du er stået op. Gør du det starter du din fedtforbrænding på fuld styrke og det er meget letter at vedligeholde en hurtig slankekur hvis du har fået en god start på dagen!

Spis et let måltid hver anden time. Når du er færdig med at spise morgenmad kigger du på dit ur. 2 timer efter du er færdig med at spise begynder du nu på et let måltid igen. Hold dine måltider til 200-300 kalorier… dette gælder også for frokost og aftensmad! Spis små og lette måltider, men spis hver anden time. Gør du dette bibeholder du en turbo fedtforbrænding igennem hele dagen fordi dit stofskifte kører på maksimum.

Gentag dette hver eneste dag og du er startet på en ekstrem hurtig slankekur med den størst mulige naturlige fedtforbrænding!

Kroppen har en tilvænningstid på 3 dage. Dette betyder at du godt kan opleve at være lidt småsulten de første tre dage når du går fra dine normale måltider til små 200-300 kalorier af gangen. Dette forsvinder efter 3 dage så hold ud og drik noget vand når du føler dig sulten (vandet fortynder mavesyren og dæmper din sultfornemmelse).

Dette er en meget sund men også meget hurtig slankekur. Dit stofskifte bestemmer jo din fedtforbrænding så hold det i gang hele tiden… men husk der er forskel imellem at spise hver 2. time og det at gå at småspise hele tiden!